Hoe werkt het?

Atelier Zilver biedt de mogelijkheid om een of meerdere kunstwerken te huren of te huurkopen. U betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. Hoe gaat het huren van kunst in zijn werk?


In slechts drie stappen hangt er een kunstwerk bij u aan de muur

1. Plan een afspraak met gratis proefplaatsing en ontvang een persoonlijke offerte.
2. Maak samen met ons een keuze uit onze ruime collectie.
3. Na akkoord leveren wij op de afgesproken dag en tijd, de gekozen kunstwerken en hangen deze (indien gewenst) voor u op.

Om een kunstwerk uit te zoeken bent u van harte welkom in onze galerie of atelier. Maar we komen ook graag bij u thuis of op de zaak voor een kunstadvies. Na een inventarisatie van uw woning of bedrijfspand, bekijken we samen aan de hand van uw wensen, smaak en budget de mogelijkheden.


Bij Atelier Zilver werken we met een full-service contract

  1. U ontvangt van ons een kunstadvies op maat.
  2. Presentatie van kunstwerken via een proefplaatsing. 
  3. We bezorgen alle kunstwerken en hangen deze indien gewenst ze voor u op. 
  4. Levering en plaatsing van ophangsystemen tegen groothandelsprijzen.
  5. Mogelijkheid om twee keer per jaar de kunstwerken te wisselen. 
  6. Verzekering van de kunstwerken tegen brand en diefstal. 

Atelier Zilver verhuurt en verkoopt kunstwerken in zowel Nederland als België


Proefplaatsing

De beste plek om een kunstwerk te beoordelen is in de ruimte waar het uiteindelijk geplaatst gaat worden. Daarom biedt Atelier Zilver gratis en vrijblijvend kunstadvies en een proefplaatsing bij u thuis of op de zaak. Zo kunt u thuis of op de zaak ervaren hoe het kunstwerk in uw omgeving past.

Maar u bent ook van harte welkom in onze galerie of in het atelier. Zowel galerie als atelier bieden u de rust en ruimte om uw keuze te maken en eventueel ook andere kunstwerken te bekijken.


Huren of huur-koop 

Bij huur-koop heeft u de mogelijkheid om de kunstwerken te wisselen en heeft u de mogelijkheid de kunstwerken aan te kopen wanneer u wenst. Bij huur-koop bouwt u maandelijks een tegoed op. Dit tegoed wordt in mindering gebracht wanneer u een kunstwerk wenst aan te kopen.

Bij huren bouwt u ten opzichte van huur-koop geen tegoed op. Er is uiteraard wel de mogelijkheid om de kunstwerken te wisselen. En mocht u gehecht raken aan een van de werken dan is er de mogelijkheid om tot koop over te gaan.


Betaling

De betaling gaat via een maandelijkse automatische incasso of jaarlijkse factuur. Het contract is per maand opzegbaar.

Tarieven kunst huren
Collectie kunst huren